Sommar och regn = strukturering!

Fyra veckors semester Àr slut efter idag dÄ jag börjar jobba pÄ mÄndag igen.
 
Vi har hunnit göra en del saker, me and my boyfriend, Àven om en hel del saker Àr kvar pÄ önskelistan!
 
Inomhus har jag fĂ„tt lite ordning i mina gardeober hemma, samtidigt som han fĂ„tt ordning pĂ„ sitt "förrĂ„d" hemma. 
Jag har Pelly hyllsystem som fanns i lÀgenheten nÀr jag köpte den, men i vÀldigt liten mÀngd inredning. Det var endast en stÄng för klÀder samt en trÄdhylla (bÄda som strÀckte sig frÄn ena sidan av garderoben till den andra).
  (null)

(null)

Nu har jag köpt flera konsoller och utdragbara meshkorgar och flyttat om lite av de kortare trÄdhyllsplan jag köpte strax efter att jag flyttat in. Iom detta kan jag ta ut den stÀllning med 4 trÄdkorgar som jag haft men inte alls gillar.
 
InvÀntar leverans av ett lÀngre hyllplan pÄ 1,80 och nÄgra konsoller till den. Denna hylla ska in i garderoben i sovrummet sÄ att jag kan fÄ upp mera saker och nyttja utrymmet bÀttre. DÀr kan jag ha saker som inte anvÀnds sÄ ofta. KÀnns riktigt bra!!!
 
John har arbetat lite hemma hos sin mamma och gjort ett stÄbord kring stora eken samt fixat till dörrarna till poolhuset. Han har Àven fÄtt klart sina matbordsstolar som har slipats
  (null)

I övrigt har vi njutit av semestern genom en liten bilresa till BorlÀnge/Silverringen, RÀttvik och TÀllberg. I RÀttvik vandrade vi Tre toppar-leden och i TÀllberg checkade vi in pÄ Dalecarlia hotell och njöt av god mat och spa och fin utsikt!
  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi tog en tur till Rullsand en dag. Det var nĂ„gra droppar regn, mulet och blĂ„sigt innan solen sken upp och brĂ€nde oss :) Vi hittade en bra plats pĂ„ stranden dĂ€r det var lĂ€ mellan vassen. 
  (null)

(null)

(null)

(null)

En dag tog vi en eftermiddagstur till VÀddö för att besöka den berömda Bonden och burgaren samt Bondens glasskalas! NÀr vi kom fram och stÀllde oss i kön till burgarna sÄ började det regna och vi tÀnkte - tur vi tog regnjackor! Maten var ok men inte alls det bÀsta vi Àtit.
Kön till glasskalaset var lÄng och seg, sÄ vi tog en mjukglass i kiosken istÀllet innan vi gick lÀngs kanalen en svÀng. DÄ fick vi se en familj med illrar (tror jag) som fÀrdades lÀngs andra sidan av kanalen. Det var sÄ gulligt!
 
En solig dag tog vi oss till Hammarskog och gick dĂ€r, hittade nĂ„gra geocacher och njöt av vĂ€dret. PĂ„ vĂ€gen hem stannade vi till vid lilla gĂ„rdsbutiken Axel & Gren i Stabby. DĂ€r tog vi en liten fika och mitt hjĂ€rta köpte ett ljus till mig som jag fick nĂ€r vi kom hem đŸ’—
  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi har Ă€ven varit till Ulva och plockat jordgubbar đŸ˜
(null)