Snart klart?

Byggstarten var 10 augusti och det berÀknades vara helt klart och slutbesiktigat den 16 september. Idag Àr det 29 september och det Àr inte klart.

IgĂ„r hĂ€nde det dock lite och det var jag glad för. Kommoden samt spegelskĂ„pet monterades i badrummet och nĂ„gra skĂ„p i tvĂ€ttstugan och spottar i taket kom upp. Dock Ă€r endast badrummets spottar redo att anvĂ€ndas Ă€n sĂ„ lĂ€nge. 
(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

Idag skulle rörmokaren ha varit hÀr, men de tar allt sitt imorgon istÀllet.
DĂ„ har de med sig en ny blandare till badrummet eftersom den som precis installerades igĂ„r blev skadad av att spegelskĂ„pet (innan det var helt fastskruvat i vĂ€ggen) rasade pĂ„ ena sidan och tog i överdelen pĂ„ blandaren.. đŸ„”đŸ˜ČđŸ˜ČđŸ˜ČđŸ˜Č

Byggnissarna kom idag pÄ eftermiddagen och skulle sÄga till bÀnkskivan till tvÀttstugan och förbereda för rörmokarna, men tyvÀrr gick det lite tokigt med sÄgen sÄ byggledaren "rÄkade" sÄga snett och dÀrmed förstöra bÀnkskivan sÄ den behöver bytas ut. Klant!!!
(null)

Men de sa att de ska styra om sin dag imorgon sĂ„ de kommer till oss direkt och köttar pĂ„. De ska fĂ„ i princip allt klart, som gĂ„r att göra klart; flytta tillbaka tvĂ€ttmaskin och torktumlare till tvĂ€ttstugan, fĂ„ in skĂ„p och lĂ„dor, fĂ„ upp överskĂ„pen, fixa trösklar och dörrkarmar, taklister, toastolen, ny blandare till badrummet, förhoppningsvis klinkern pĂ„ vĂ€ggen i badrummet

.