Snart klart?

Byggstarten var 10 augusti och det beräknades vara helt klart och slutbesiktigat den 16 september. Idag är det 29 september och det är inte klart.

Igår hände det dock lite och det var jag glad för. Kommoden samt spegelskåpet monterades i badrummet och några skåp i tvättstugan och spottar i taket kom upp. Dock är endast badrummets spottar redo att användas än så länge. 
(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

Idag skulle rörmokaren ha varit här, men de tar allt sitt imorgon istället.
Då har de med sig en ny blandare till badrummet eftersom den som precis installerades igår blev skadad av att spegelskåpet (innan det var helt fastskruvat i väggen) rasade på ena sidan och tog i överdelen på blandaren.. 🥵😲😲😲😲

Byggnissarna kom idag på eftermiddagen och skulle såga till bänkskivan till tvättstugan och förbereda för rörmokarna, men tyvärr gick det lite tokigt med sågen så byggledaren "råkade" såga snett och därmed förstöra bänkskivan så den behöver bytas ut. Klant!!!
(null)

Men de sa att de ska styra om sin dag imorgon så de kommer till oss direkt och köttar på. De ska få i princip allt klart, som går att göra klart; flytta tillbaka tvättmaskin och torktumlare till tvättstugan, få in skåp och lådor, få upp överskåpen, fixa trösklar och dörrkarmar, taklister, toastolen, ny blandare till badrummet, förhoppningsvis klinkern på väggen i badrummet……. 

Kommentera här: