Julhelgen!

TvÄ dagar före julafton blev det lite sol pÄ himlen och mÄnga blev lite lyckligare :) SÄ Àven jag!
Dagen innan julafton var jag ledig frÄn jobbet men hade massor av jobb hemma inför julafton. Det var riktigt stök och bök.
 
PĂ„ eftermiddagen klĂ€dde jag pĂ„ mig och packade ut nĂ„gra kassar med julklappar och presenter till bilen för att hĂ€mta John vid sitt jobb. Vi for ut pĂ„ landet till min pappas grav och tĂ€nde ljus innan vi Ă„kte vidare till min mamma och skulle glöggmysa lite utomhus. Detta dĂ„ hennes sĂ€rbo Ă€r i riskgrupp och försiktighet gĂ€ller. 
Vi hade med en namnsdagspresent eftersom mamma har namnsdag pÄ julafton. Sen hade vi med nÄgra presenter som hon fick eftersom hon fyller Är pÄ julafton. DÀrefter fick hon nÄgra julklappar och hennes sÀrbo fick en julklapp Àven han.
 
Det fanns Ă€ven en liten julklapp till min mormor och nĂ„gra smĂ„ godsaker till min lillasyster och hennes familj. 
 
Det var kallt ute och efter lite drygt en timme Äkte vi hemÄt och slÀngde ihop lite tacos till Bingolottos uppesittarkvÀll som vi hade nÄgra lotter till. Ingen vinst pÄ hela kvÀllen...
  (null)

PĂ„ julaftons morgon vaknade vi och sĂ„g att tomten hade lagt julklapp i strumporna.. raggsockorna đŸ˜‚
Men det var trevligt! Vi Ät en god frukost med hembakt mjukkaka och saltrulle :) Vi slöade lite i soffan innan vi tog en promenad och sen gjorde oss redo för en jul hos svÀrmor! Vi Äkte först hans pappas grav och tÀnde ljus och sen Äkte vi hem till hans mamma dÀr Àven hans ena syster med sambo var. Vi spelade lite spel, öppnade presenter, kollade pÄ Kalles jul, Ät god mat, öppnade julklappar, spelade julklappsspelet. Klockan var efter 02 nÀr vi kom hem och i sÀng.. Men det var en jÀttetrevlig kvÀll och lite snö kom pÄ kvÀllen och lyste upp vÄrt landskap!
  (null)

(null)

(null)

Juldagen var bara dryg.. jag var sĂ„Ă„Ă„ trött... men jag hade en bakfyllekĂ€nsla, sĂ„dan som jag alltid fĂ„r nĂ€r jag gĂ„r och lĂ€gger mig sĂ„ sent som vi gjorde. Jag kunde inte ens sova 5 timmar och sen Ă€r jag superseg hela dagen som följer, sĂ„ blev en kort promenad pĂ„ förmiddagen i snöyran, och sen fortsatte det att snöa hela dagen och vi sĂ„g det inne frĂ„n lĂ€genheten pĂ„ tredje vĂ„ningen. Vi kĂ€nde inget större behov av att gĂ„ ut, sĂ„ dĂ„ struntade vi i det.. 
  (null)

(null)

Annandagen var lite bÀttre. Vi Äkte till ett naturreservat pÄ eftermiddagen och tog en promenad i snön innan det blev mörkt ute :) Sen gjorde vi en smarrig ugnspannkaka till middag med rimmat flÀsk och Àpple in - sÄÄ gott!
(null)

(null)

(null)