Julhelgen!

Två dagar före julafton blev det lite sol på himlen och många blev lite lyckligare :) Så även jag!
Dagen innan julafton var jag ledig från jobbet men hade massor av jobb hemma inför julafton. Det var riktigt stök och bök.
 
På eftermiddagen klädde jag på mig och packade ut några kassar med julklappar och presenter till bilen för att hämta John vid sitt jobb. Vi for ut på landet till min pappas grav och tände ljus innan vi åkte vidare till min mamma och skulle glöggmysa lite utomhus. Detta då hennes särbo är i riskgrupp och försiktighet gäller. 
Vi hade med en namnsdagspresent eftersom mamma har namnsdag på julafton. Sen hade vi med några presenter som hon fick eftersom hon fyller år på julafton. Därefter fick hon några julklappar och hennes särbo fick en julklapp även han.
 
Det fanns även en liten julklapp till min mormor och några små godsaker till min lillasyster och hennes familj. 
 
Det var kallt ute och efter lite drygt en timme åkte vi hemåt och slängde ihop lite tacos till Bingolottos uppesittarkväll som vi hade några lotter till. Ingen vinst på hela kvällen...
  (null)

På julaftons morgon vaknade vi och såg att tomten hade lagt julklapp i strumporna.. raggsockorna 😂
Men det var trevligt! Vi åt en god frukost med hembakt mjukkaka och saltrulle :) Vi slöade lite i soffan innan vi tog en promenad och sen gjorde oss redo för en jul hos svärmor! Vi åkte först hans pappas grav och tände ljus och sen åkte vi hem till hans mamma där även hans ena syster med sambo var. Vi spelade lite spel, öppnade presenter, kollade på Kalles jul, åt god mat, öppnade julklappar, spelade julklappsspelet. Klockan var efter 02 när vi kom hem och i säng.. Men det var en jättetrevlig kväll och lite snö kom på kvällen och lyste upp vårt landskap!
  (null)

(null)

(null)

Juldagen var bara dryg.. jag var sååå trött... men jag hade en bakfyllekänsla, sådan som jag alltid får när jag går och lägger mig så sent som vi gjorde. Jag kunde inte ens sova 5 timmar och sen är jag superseg hela dagen som följer, så blev en kort promenad på förmiddagen i snöyran, och sen fortsatte det att snöa hela dagen och vi såg det inne från lägenheten på tredje våningen. Vi kände inget större behov av att gå ut, så då struntade vi i det.. 
  (null)

(null)

Annandagen var lite bättre. Vi åkte till ett naturreservat på eftermiddagen och tog en promenad i snön innan det blev mörkt ute :) Sen gjorde vi en smarrig ugnspannkaka till middag med rimmat fläsk och äpple in - såå gott!
(null)

(null)

(null)


Kommentera här: