Renovering hos svärmor!

När man inväntar köksrenovering hos sig själv och fokuserar på att spara pengar så är det perfekt att ta ledig tid till att hjälpa andra.

Svärmor min har haft funderingar på att byta rum för sovrum och hobbyrum. Hennes hobbyrum var knökfullt av garner av olika slag, knypplingsdynor i olika storlekar och en mängd diverse handarbetesgrejer!

Vi började planera, mäta, kolla layouten och inspireras. Tapet beställdes och ny garderob klickades hem (och hämtades dagen efter).

(null)

Allt som fanns i hobbyrummet har under veckans kvällar packats ut i vardagsrummet.

Hobbyrummet blev tomt. Elkontaktee och lampor togs bort, en bård-remsa togs loss och en gammal halvrisig garderob hivades ut.
(null)

(null)

Taket målades med ett lager vit färg och sen kom tapeten upp, våd för våd.
(null)

När tapetseringen var klar togs sängen in och därefter monterades garderoben. Elkontakter kom tillbaka och några lampor.
(null)

Lite mysig stämning på kvällen:
(null)

(null)

(null)

Kvar är lister vid golv och runt dörren samt en klädeshängare (som ska piffas till lite och sen monteras bakom dörren), men helgen sprang iväg..

Nästa helg är tanken att vi börjar med gamla sovrummet som nu alltså ska bli nya hobbyrummet. Tapeter är beställda, bokhyllor ska köpas och någon form av skrivbord ska ordnas. Belysning ska införskaffas och förvaring i bokhyllorna så det kommer se snyggt och prydligt ut sen med all olika garner och tillbehör 🥰

Kommentera här: